Количка

Затвори
MODERNO вече е Mexess

Възстановяване на суми

Възстановяването на сума за закупен продукт става след приемане на пратката от наша страна, след като се уверим в нейната цялост! Възстановяването на сумата за продукти заплатени чрез наложен платеж става само по банков път в рамките на 3 работни дни от датата на получаване на пратката. След попълване на протокола за връщане на стока, задължително стрябва да ни изпратите  IBAN и титуляр на сметката на email: office@m0derno.com
Върнати пратки с наложен платеж няма да бъдат приемани!
Mexess възстановява единствено стойността на заплатения продукт.
- Всички куриерски разходи по доставка, връщане или замяна за поръчки под 70лв. са за сметка на КЛИЕНТА. Всички куриерски пратки, които са за сметка на MODERNO ще бъдат отказвани и ще бъдат върнати обратно до КЛИЕНТА.
- За поръчки над 70лв куриерските разходи за връщане са за сметка на Mexess. За да се възползвате от тази услуга трябва да използвате приложения ваучер за връщане на пратка. При неспазване на това правило куриерските разходи са за сметка на клиента.
Изпратени пратки с „Български пощи” ЕАД не се приемат

Търговецът си запазва правото да не възстанови заплатената от клиента сума в случай на нарушено едно или повече от условията за връщане на стока.
Търговецът си запазва правото да удържи всички куриерски такси, които са за негова сметка при неспазване на едно или повече от условията за връщане на стока.