Тенденции при мъжките тениски през 2018/2019 година

   Днес Ви представяме модните тенденции при мъжките тениски с щампи, които ще властват през новата 2019-та година. Тези тенденции са забелязани на ревютата на едни от най-големите дизайнери, затова е почти сигурно, че ще имат широк отзвук в стила Ви, а ние от MODERNO Ви предоствяме възможност да бъдете в крак с модата на един клик разстояние.

Черно-бели щампи 
Черно-белите щампи винаги са били и ще бъдат водеща тенденция. Два класически цвята се сливат в едно, за да извлекат интересни ефекти върху тениските. Черният и белият цвят създават просторен облик, като подобен контраст привлича максимално много вниманието. Надписи в бели или в смели черни цветове са ефективни при създаването на контрастни ефекти. Това може да не е нова тенденция, но ще ги виждаме все по-често през 2019 година. Нещо повече, носейки тениски в тези цветове винаги ще сте в крак с модата, независмо от сезона.


тениски с щампи  тениски с щампи

Щампи от 80-те и 90-те 
Не всички харесват този период, но тези, които го правят, обичат всичко свързано тези години. Страхотно е да имаш тениска, която изглежда на 20 години, както на външен вид, така и печата на тениската. Избледнелите цветове са търсени не само днес, но и през следващите години ще можем да видим повече от тях.
 
тениски с щампитениски с щампи


Дивата природа в печата 
За голяма част от мъжете,  тези щампи върху тениски са върха на тенденцията. Това е особено важно за онези, които се опитват да се върнат към основите на живота. Хората осъзнават, че е важно да се откажат от собствените си "ежедневни дела" и да прекарват времето си в природата. Тези щампи могат да бъдат на приключения, любими цитати, къмпинг, туризъм, животни. Подобен тип щампи на свой ред ще помогнат на хората да се отправят на открито и да имат приятно преживяване от природата.

 тениски с щампи  тениски с щампи

Геометрични
фигури 
За тези с прогресивно мислене, това е идеалният дизайн на тениската и рай за минималистите. Тениските обикновено са изработени в един или два цвята с опростен дизайн. Нищо чудно, че виждаме повече от тези дизайни на модния подиум от известни дизайнери. Вярваме, че това скоро ще се случи в основния моден поток.

тениски с щампи тениски с щампи

 
Абстрактни живописни отпечатъци 
Тениски, щамповани с изображение на картини са тренд от доста време, но сега е време за някои абстрактни картини. Насочените акценти привличат повече внимание към елементите на тениските, които обикновено се игнорират. За примери абстрактни щампи върху ръкавите, джобовете, деколтето, са изкючително търсен акцент.

тениски с щампи тениски с щампи

Bold Letter 
Това е още една опростена тениска, която ще бъде тренд в следващите дни. Типографски щампи с цитати и лозунги символизират бунта и силната нагласа. Смятаме, че този съвременен и уличен стил, също ще достигне модни висоти. Най-хубавата част е, че тези щампи извеждат на преден план характера на потребителя.

тениски с щампи  тениски с щампи

Вярваме, че тези тенденции  ще се покачат на нови висоти. Какви са вашите предсказания и харесвания, кажете ни в коментарите.


Оставете коментар

Коментарът ще бъде публикуван след одобрение от администратор