Бизнес идеи – как да продаваме дрехи без да инвестираме

Предлагаме дропшипинг на дрехи от България. Продавай онлайн в цял свят без да инвестираш средства в стока. Лесна интеграция на нашия каталог с други магазини на Shopify чрез 3-rd party приложение. Само с няколко клика вече сте готови да продавате!

Мислите, че имате нужда от склад, пълен с инвентар, за да управлявате собствения си бизнес? Помислeте отново! Дропшипинг е чудесен начин да започнете собствен бизнес без бюджет. Може да се възползвате от привилегията, като използвате вече съществуващ продукт от доставчик, който има хиляди продажби и да пропуснете неща като опаковане и изпращане на пратките.

 

Този процес ви позволява да пропуснете много препятствия, които биха ви се изпречили на пътя, при започването на собствен бизнес. Най-важното е, че елиминирате риска да направите огромна поръчка към някой производител на дрехи, да инвестирате средства и в последствие да се окаже, че за вашата идея няма пазар.

 

Защо да изберете дропшипинг на дрехи?

Не е нужно да съхранявате продукти на физическо място, което означава, че вашият паричен поток няма да бъде вързан в инвентара. Има по-малък риск от първоначален неуспех. Дрехите са продукт, който винаги ще има пазар.

Всеки път, когато имате продажба, правите поръчка към нас и ние обработваме останалата част от процеса вместо вас. Тъй като не е нужно да се занимавате с неща като следене на инвентар или пощенски пакети, dropshipping елиминира много потенциални главоболия за начинаещи предприемачи.

Без склад означава, че можете да управлявате бизнеса си отвсякъде и с наличието само на един лаптоп или персонален компютър. Независимо дали става въпрос за вашия хол или за кафене, или на улицата, вие решавате откъде искате да работите.


Kлючови въпроси, които трябва знаете при поръчка от нас

Да, партньорство с дропшипинг фирма е чудесен начин да започнете онлайн начинание без да инвестирате голяма част от собствените си пари. И това прави много по-лесно управлението на вашия бизнес, като не се налага да инвестирате средства, за да купувате продукти на едро и не рискувате парите си. Не е нужно да ги съхранявате. Не е нужно да се притеснявате за това, че непрекъснато трябва да се занимавате с доставката на продуктите си. Ние го правим вместо вас!


Също така не е нужно да търсите куриерски фирми и да сключвате търговски договори, за да получите по-добри цени за доставка. Ето някои ключови въпроси, които трябва да знаете при партньорството си с нас.

След като клиент е направил поръчка, колко време ще отнеме да бъде обработена и изпратена от нас?
- Обикновенно се стараем да приготвим и изпратим вашата поръчка в рамките на 1-2 дни, за да достигне възможно най-бързо до вашия клиент или до самия вас.

Какви методи за доставка на продуктите са налични? Това е особено важно, ако продавате  в чужбина и пратките се доставят на международно ниво.
Доставки извън България
- Предлагаме стандартна пощенска услуга, която е най-евтиния вариянт за доставка. Нашето наблюдение през последните години е, че мрежата на тази услуга се е развила многократно и понякога пратките пристигат за отрицателно време до получателите им.
- Експресни доставки с най-големите куриерски фирми в света. Поради добрите ни търговски взаимоотношения с тях и големия брой международни пратки бихме могли да предложим и на вас експресни доставки до вашите клиенти на изключително добри цени.

Доставки в България:
- Поради предпочитанията на клиентите в България да заплащат поръчките си в брой при доставка, възможността за оригиналния дропшипинг модел няма как да бъде осъществим и затова предлагаме процент комисионна за всяка продажба, която сте направили. Доставяме пратките с куриерска фирма Спиди до вашия клиент. 
Ето кратък модел как работи веригата:
Вашият клиент прави поръчка във вашия магазин -> Вие ни правите поръчка за същия продукт -> Ние доставяме продукта до вашия клиент.
Ние получаваме сумата от наложения платеж, а вие получавате процент комисионна от продажбата.

За детайлна информация и въпроси отностно услугата може да се свържете с нас ТУК


Оставете коментар

Коментарът ще бъде публикуван след одобрение от администратор