Бялата мъжка тениска е продуктът, който задължително трябва да притежавате

Бялата мъжка тениска е продуктът, който задължително трябва да притежавате.Модните диктатори я считат за ключовото парче в нашия гардероб. А ние от MODERNO сме сглобили окончателното ръководство как да извлечете максимума от нея, както и как да носите обикновената бяла тениска, така че да изглеждате стилно. Добавили сме и няколко съвета и затова  как да запазим нашите бели тениски в по-добър вид за по-дълго.

   Ако успеете да вмъкнете бялата тениска в класическия-официален стил, тогава можете да я използвате като верен помощник и във всеки друг стил. Емблематичните филмови звезди като Джеймс Дийн и Марлон Брандо, разбиха простия и обикновен вид на бялата тениска като я съчетаха с черни изчистени панталони и така превърнаха този аутфит в своя запазена марка, а себе си в модни икони. Така че ще се запитате  какво е толкова специалното в нея, ами всичко? Е, всъщност е доказано, че жените намират мъжете за по-привлекателни в бяла тениска, тъй като тя им придава типичния мъжки силует, по-широки раменет и оптически по-тясна талия. Така че по същество, ако заложите на бяла тениска, ще оберете всички точки, жените ще припадат по вас и по това, което се очератава под тениската.

 

Как да носим обикновени бели тениски, ето и няколко от  най-добрите комбинации: 

Обикновена бяла тениска и бомбер

Нищо не е по-класическо от тази комбинация. Изключително вечна и лесна за носена, без да изглежда неподходяща. За този сезон, ние предлагаме да съчетаете нашите класически бели тениски с небрежни и комфортни бомбери.

Изчистена бяла тениска и блейзър

За противоположната страна на стиловия спектър, можете да отклоните алтернативния варинт, а именно съчетанието на класическо сако и бяла тениска и да заложите на по-лек, по-достъпен вариант, вдъхновен от американския стил. За да постигнете това, просто заменете Вашия стандартен блейзер с ленен, това е убийствена комбинация за летните вечери.

 Бяла тениска и панталони

За лятна визия, можете да заложите на изкючително прост , но винаги успешен вариант. Вземете си чифт къси панталони, такива от памучен плат или деним, и пъхнете изчитена бяла тениска в тях. Завършете с чифт бели кецове и някои небрежни слънчеви очила, за да постигнете модерен летен аутфит.

 Обикновена тениска и яке

Ако стандартната дължина на тениската не е за Вас, особено когато става дума за комфорт, изберете класическа бяла тениска, но с удължен силует. Тя е изключително модерна и удобна, а и прикрива успшено всички несъвършенства, които не желаете да подчертавате. Комбинирайте я с черен джинс или син деним, наметнете стилно кожено яке върху раменете си и така можете да бъдете сигурни, че никога няма да сте направили погрешен избор. 

Пране и поддръжка на бялата тениска

Звучи лесно, но колко пъти сте извадили прането си си и сте открили, че тениската Ви е по-близо до жълто, сиво или синьо? Ако тениската Ви има по-лош цвят от първоначлния вид, в които сте я закупили или вече е износена, ето някои съвети, за да  заблестят вашите тениски отново.

Винаги перете белите си дрехи отделно. Не смесвайте цветовете. Можете да добавите сода за да ги избелите, добър вариант е да сложите 3,4 таблетки аспирин директно в пералнята. Кислородна белина, прибавена към бялото пране, повишава ефективността на Вашия препарат. За упоритите  петна смесете малко белина и вода заедно и оставете тениската да се накисне добре. След това изплакнете със студена вода и оставете да изсъхне. Колко препарат ще използвате зависи от указанията за употреба върху опаковката. Лимоновият сок може да помогне за изсветляване на бялото, така че можете да добавите и от него малко в бялото пране. Сушете при възможност дрехите си под пряка слънчева светлина, тъй като ултравиолетовите лъчи  допринасят за промяна в цвета на Вашите бели тениски.  

От това ръководство би трябвало да можете да видите, че скромната  бяла тениска има безкрайни възможности, когато става въпрос за  съчетаване, тя е толкова комбинативна, че е подходяща почти за всеки утфит.

Е, оставаме избора как ще я съчетаеш и как ще се чувстваш най-комфортно на самия теб......

 


Оставете коментар

Коментарът ще бъде публикуван след одобрение от администратор