Модерно ли е да носим мъжки анцузи?

Модерно ли е да носим анцузи?

Носенето на анцуг в началото на XXI век на публично място беше доста неприемлив избор за облекло освен, ако не го носите докато спортувате. След това обаче нещо се промени. Започнахме да виждаме хора, които харесваме и уважаваме, известни личности и най-вече мъже да носят все по-често спортни екипи. Вече не беше прието, че анцузи може да се носят само докато спортувате, ходите на фитнес или докато се излежавате на диване в някоя мързелива неделя. Напротив, мъжките анцузи станаха начин, по който да изглеждате хем стилно, хем спортно.

Въпреки че, анцузите се предлагат в различни размери и кройки, всички те са изработени от материал, който позволява свобода на движенията. Създаден за спорт, мъжкият анцуг предлага пълна гъвкавост, дори ако не възнамерявате да извършвате спортни занимания. В сравнение с други панталони като дънковите имат свобода на движение и лекота, която чувствате, когато спортувате.  Никога даден дреха не е била толкова разнообразна. Независимо дали вдигате тежести във фитнеса или слагате парче пица в устата си на дивана, те винаги са били най-практичният и удобен избор. Това е причината поради, която носенето на анцузи е  номер едно що се отнася до комфорт. Иновативните дизайни ви позволяват да ги носите навсякъде и по всякакъв повод, дори и на работа.

Анцузите се предлагат в много цветове и дизайни, които да ви направят да изглеждате стилно. През студените зимни дни обикновенно се носят по-тъмни и мрачни цветове, но дойде ли пролетта бихте могли да откриете модели изработени от свежи и приятни цветове.

Не е тайна, че анцузите издържат по-дълго от нормалните панталони или дори дънки. Дори, ако в крайна сметка се сдобиете с евтин анцуг, ще се радвате на много по-голяма продължителност на носене от стандартния деним, който с времето започва да избелява. Платовете за анцузи са направени така, че да издържат на износване - не забравяйте, че са направени за спортисти.


Да, в днешно анцузите се превърнаха в задължителен атрибут за гардероба на всеки мъж. Те станаха толкова комерсиално облекло, че тръгнаха и куп смешки и подигравки за тези с трите ленти или за хората от западна България, които ги използват за сватбен костюм. Истината е, че всеки един от нас обича да носи спортен комплект, не само защото е удобен, а защото моделите, които се предлагат на пазара са стилни и модерни.

Целта на Mexess не е да прави комерсиални, спортни модели. При създаването на всеки един мъжки анцуг, нашият екип се стреми да вложи част от актуалната улична мода, да комбинира цветове и елементи, така че целият комплект да бъде подходящ за ежедневно облекло, с което да не се притеснявате да седнете в заведение, за неделна разходка в парка със семейството или приятели, или за вашата тренировка – било тя джогинг на открито или тренировка в залата.

Разгледайте нашите модели ТУК и не забравяйте, че който и от тях да изберете ще изглеждате страхотно!


Оставете коментар

Коментарът ще бъде публикуван след одобрение от администратор